Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gérvágó fűrészgépek

Rendezés:
HECHT820
szállítás 2-3 munkanap
99.990 Ft
HECHT828
szállítás 2-3 munkanap
74.990 Ft
3901105915
szállítás 2-3 munkanap
39.990 Ft

Hogyan válassz a gérvágó fűrész felhozatalból?

Amennyiben éppen egy megbízható gérvágó fűrészre lenne szükséged, úgy jó, ha a válogatás során szem előtt tartasz néhány dolgot! Ha a faiparban dolgozol egész biztosan találkoztál már a gérvágó fűrész fogalmával, viszont ha lelkes kezdő vagy a famegmunkálás területén, akkor sem hátrányos tisztában lenned azzal, hogy pontosan miről van szó.

Az elektromos gérvágó fűrészek vastagabb faanyagok precíz szögvágására tervezett gépek. Sok különböző anyag, bútorlapok, gerendák vagy akár parketták megfelelő méretűre vágásakor is használhatod ezeket. Az egyes modellek eltérő fordulatszámmal dolgoznak. 4200-5000 fordulat/perc sebességgel bírnak. Egy magasabb árkategóriás változat már nemcsak a puhább, hanem keményfával is nehézségek nélkül elbánik. Ezért a műhelymunkákhoz érdemes egy nagyobb teljesítményű gépet választanod, ami az alumínium, a műanyag vagy a réz vágásával is megbirkózik.

A gérvágó fűrész szögbeállítási lehetőségekkel rendelkezik, valamint ütközővonalzóval is a még pontosabb vágás kialakításához. A vágási terjedelem szintén minden egyes gép estében más. Olyan modellt is választhatsz, amely a kombinált fűrészek csoportjába tartozik. Az ilyen gépek egyszerű asztali körfűrésszé alakíthatóak, ezáltal komolyabb munkafolyamat kivitelezését is lehetővé teszik. A kombinálható gérvágó fűrész azért is lehet előnyös választás Számodra, mivel kis helyen elfér és könnyen mozgatható. A multifunkciós elektromos gérvágó fűrész a variálhatósága miatt. rendkívül hasznos munkaeszközöd lehet a mindennapokban.