Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Akkumulátoros permetezők

Rendezés:

Háti permetezőgéppel a növények védelmében

A növényeink védelme érdekében, alaposan fel kell fegyverkeznünk a különféle kártevőkkel és növénybetegségekkel szemben. A gaz nő, ha kell, ha nem, a kultúrnövények viszont odaadó gondoskodást igényelnek, cserébe meghálálják azt. Ehhez szorosan hozzátartozik a háti permetezőgép alkalmazása. Tény, hogy a kerti munkák közül talán ez a legkellemetlenebb munkafázis, viszont kihagyhatatlan, ha nem szeretnénk veszélynek kitenni a termést.

Válaszd a megfelelő háti permetezőgépet!

A stresszfaktor már a permetlé adagolásánál kezdődik, amiből eleinte több juthat rád, mint a növényekre. A csöpögő tartály, ez eldugult szórófej alaposan megnehezíthetik a haladást. A permetlé veszélyes vegyszer, ezért a feladathoz elengedhetetlen egy hibátlan háti permetezőgép használata.

Vásárlás előtt mérd fel, hogy mekkora területet kívánsz permetezni! Ennek megfelelően választhatsz az akkus vagy benzinmotoros modellek közül. Ezek egyértelmű előnyökkel rendelkeznek a kézi változatokkal szemben.

Nem fárasztó a munka akkus háti permetezgéppel

A kézi változatokkal viszont nehéz, különösen a nagyobb területeken. A közepes méretű terület permetezése egy 5 literes akkus változattal szinte gyerekjátéknak számít. Ha nagyobb terepen kell szétszórni a permetet, akkor a rendelkezésedre áll a Green Power akkumulátoros háti permetezőgép, ami 15 literes tartállyal rendelkezik. Egy ilyen berendezés üzemideje eléri a 4 órát. Ez idő alatt alapos munkát végezhetsz a növények védelme érdekében. A permetezőszárral a magasabb fák is elérhetők, hiszen nem kevesebb, mint 60 cm hosszú.

 

Akkus permetezőgép praktikus kivitelben

A kerti gépek világában hatalmas előrelépésnek számít az akkus technológia. A kertben nem ritka a nedvesség, a vizes környezetben pedig nem túl biztonságos ide-oda húzni az elektromos kábeleket magunk után. Az akkus permetezőgép használata nemcsak biztonságos, hanem jelentősen leegyszerűsít egy olyan munkát, amit a legtöbben ki nem állhatnak a kertészkedés során.

Akkus permetezőgép – kényelmes és egyszerű

Egyetlen feltöltést követően, akár 4 órán át is dolgozhatsz a 15 l-es Green Power akkus permetezőgéppel. A 12 V-os 10 Ah akku olyan teljesítményt biztosít, amivel a magasabb növényeket is elérheted a permetezés során. A tartály jól zár, nem csepeg, nem folyik, ami alapvető elvárás egy ilyen berendezés esetében, viszont bizonyára sokan tudják, hogy az ilyen problémák nem is olyan ritkák a permetezőgépek esetében. Nincs annál kellemetlenebb, amikor több permetlé kerül ránk, mint a növényekre.

Könnyed kialakítású akkus permetezőgép

Már 1-2 kg súlytöbblet is soknak számít több órányi munka közben. A benzinmotoros teljesítménye vitathatatlan, ám inkább a nagy területek karbantartására alkalmas. Egy közepesen nagy kertben, udvaron bőven elég az akkus permetezőgép. Meglepően kompakt és halk, ráadásul a működése során nem történik károsanyag-kibocsátás sem. A kézi permetezőkkel ellentétben, egyáltalán nem fárasztó a használata, mivel nincs szükség folyamatos pumpálásra.

Mire figyelj? Ha munka után lemerül, mindenképp tedd töltőre. A lemerült akku hamarabb tönkremegy. Ezen kívül így az is biztosíthatod, hogy ismét használatra készen álljon, amikor újra szükséged lesz rá.