Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gyeplazítók, szellőztetők

Egészséges pázsit minőségi gyeplazítókkal

Mint minden hasznos kerti növénynek, a gyepnek is szüksége van megfelelő védelemre a nem kívánatos dolgokkal szemben. A sok fűnyírás után visszamaradó apró gyepzúzalékok egy idő után elkezdenek felhalmozódni és az alattuk növő gyep egészségét roncsolják, ugyanis gátolják azt a lélegzésben, táplálkozásban. Minden tél és tavasz előtt, de akár havonta a nyári szezonban érdemes pont ezért egy gyeplazító géppel végigmenni a gyepen, hogy az ilyen felhalmozódott úgynevezett filcet eltávolítsuk a fűszálak közül, a szárak tövétől.

Mind tudjuk, hogy a téli időszakban a fű növekedése leáll. A fényszegény és nedves évszak azonban a legideálisabb életfeltételeket biztosítja a mohafélék számára, mely a gyep legnagyobb ellensége. Ha nem használunk gyeplazító gépet, akkor a felhalmozódó filc kiváló táptalajt jelent a mohaféléknek és együtt képesek szinte teljesen elpusztítani az egészséges, szép gyepet. Ha számodra is fontos az esztétikus kert és a szép, egészséges gyep, akkor válaszd gyeplazító gépeinket és biztosítsd a gyep épségét minden szezonban!

Remek Gardena, AL-KO, Hecht és Riwall gyeplazítókkal várunk webáruházunkban, így pár kattintással meg is rendelheted azt a gépet, mely igényeidnek a legjobban megfelel. Az AL-KO 112799 Comfort 38 P COMBI CARE talajlazító és gyepszellőztető egy költséghatékony, minőségi választás, és egész évben segít megőrizni a szép gyepet kertedben. Ismerd meg részletesen is gyeplazító gépeinket webáruházunkban! Minőségi és megbízható kerti gépek elérhető áron a Denakert-nél!