Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Aprítógépek, ágaprítók

Minőségi komposztaprítók az AL-KO jóvoltából

Ha szeretsz otthon kertészkedni, akkor rendkívül fontos, hogy jó táptalajt biztosíts az elültetett növényeknek. A komposztálás már évezredek óta fontos tevékenység az emberiség történetében, hiszen a jó komposzt mindig hozzájárul a termékeny talajhoz és a gyümölcsöző mezőgazdasághoz. Ha nagy mennyiségben kívánsz komposztálni, akkor a megfelelő segítség nélkül, komoly munka elébe kell nézned. Ha szeretnéd megkönnyíteni a dolgod, akkor érdemes inkább profira bízni ezt a tevékenységet, pontosabban egy komposztaprító gépre, amit akár már meg is rendelhetsz a webáruházunkból.

Az AL-KO Easy Crush LH 2800 komposztaprító nagy sikernek örvendett az elmúlt években, ugyanis rendkívül gyors munkavégzést tesz lehetővé minimális erőfeszítés mellett. Elegendő, ha beletöltöd a komposztálni kívánt anyagot a nagy űrtartalmú gyűjtőtartályba, és már mehet is az aprítás! Az Easy Crush LH 2800 egy rendkívül nagy méretű töltőgarattal rendelkezik, tehát gyorsan feldolgozhatsz benne nagymennyiségű komposztanyagot is. Mindemellett a biztonságos üzemeltetés érdekében szabadalmaztatott görgős behúzóval, stabil házzal, XL kerekekkel és nagy méretű, beépített gyűjtőtartállyal is ellátták.

Ha kényelmesen szeretnél dolgozni, akkor ez a komposztaprító a tökéletes választás. Csendes, hengeres komposztaprítók rendelhetők a webáruházunkban, pár kattintás segítségével, költséghatékony árakon. Nem kell kézzel feldolgoznod többé a komposztot. Spórolj időt és energiát, továbbá hosszútávon pénzt is azzal, hogy a komposztaprítóink egyikét választod!