Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Garancia

Webáruházunkban forgalmazott termékekre az Általános szerződési feltételekben is rögzítettek szerinti jótállás (garancia) vonatkozik. A jótállási jogok érvényesítéséhez kérjük figyelj arra, hogy helyesen kitöltött érvényesített jótállási jeggyel rendelkezzen a megvásárolt termék. A jótállás időtartama az adott termék leírásánál, illetve a jótállási jegyen feltüntetésre kerül.

Amennyiben a megvásárolt termék a jótállás időtartama alatt meghibásodásra kerül, a gyorsabb ügyintézés érdekében kérjük keresd meg a legközelebbi szakszervízt. A szervízbe vidd magaddal a termék mellett a számlát és a jótállási jegyet is.

 

1+2 év garancia:

AL-KO márka esetén az EASY tipusú fűnyírók és az ECO tipusú szivattyúk kivételével jár a 2 év extra garancia, abban az esetben ha a termék regisztrálásra kerül az AL-KO honlapján: https://www.al-ko.com/shop/hu/productregistration

 

2+2 év garancia:

Scheppach, Scheppach Special Edition, Woodster, DWT, Kity, Riwall, Riwall PRO és GTM Professional márkájú termék(ek): 2 év gyártói garancia, amely további 2 évvel meghosszabbítható, amennyiben a fogyasztó a terméket garanciális szerviz felülvizsgálatra beszolgáltatja a vásárlás / üzembe helyezés időpontjától számított 24. (huszonnegyedik) hónap folyamán. A garanciális szerviz felülvizsgálattal kapcsolatos költségek a fogyasztót terhelik. A meghosszabbított garancia időtartama alatt a szervizelésre nem vonatkozik a jogszabályban előírt 15 napos határidő.

 

25 év garancia:

A Fiskars a következő prémium minőségű termékcsaládokra vállal 25 év garanciát:

  • X szériás fejszék (a garancia weboldalon történő regisztrálása kötelező)
  • Xact™ nyeles szerszámok (nincs szükség a garancia weboldalon történő regisztrálására)
  • PowerGearX™ vágóeszközök (nincs szükség a garancia weboldalon történő regisztrálására)

Regisztráció és további részletek: Fiskars termékgarancia

 

Szervízek listája:

Al-Ko: http://www.al-ko.com/shop/hu/servicelocator/
Gardena: http://www.gardena.com/hu/retailer-locator/
Hecht: https://www.hecht.hu/info/szerviz-partnerek
McCulloch: https://www.mcculloch.com/hu/szakkereskedo-keresese
Riwall/Scheppach: http://garland.hu/markaszervizek/