Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sövényvágók, ágvágók

Praktikus kertgondozás a Hecht sövényvágókkal!

Rengeteg modern kertben található manapság sövény, hiszen ezek a bokrok esztétika és praktikum szempontjából is igen népszerűek lettek az elmúlt években. A sövény alapvetően korlátozza a szomszédok belátását a kertbe, és sokan éppen ezért telepítik, de megfelelően elhelyezve a kerti sétányok mellett, szebbé is teheti a ház melletti zöld területet, így esztétikai szerepe is van. A sövényt azonban gondozni kell, ehhez pedig a Hecht sövényvágók kínálják a legjobb segítséget.

Változatos kiszerelésekben érhetők el a webáruházunkban a Hecht sövényvágó eszközök, így garantált, hogy Te is megtalálod a megfelelőt. Megbízható, minőségi eszközökről van szó, amelyekkel a nagyobb kertekben is gyorsan elintézheted a sövények nyírását és formázását. Próbáld ki a 750W-os Hecht magassági sövényvágót, ha nagyobb sövényekkel kell dolgoznod! Ez az elektromos sövényvágó 750 W-os motorral üzemel, a vágóél pedig 51 cm-es, így nagy felületet fedhetsz le vele munka közben egyszerre.

A modern Hecht gépekben már állítható teleszkópok és dönthető fejek vannak, amelyeknek köszönhetően a használatuk egyszerű és biztonságos. A súlyuk 5 kg körül van, tehát a munkavégzés sem megterhelő. A felrepülő apró tárgyaktól és törmelékektől a könnyű, de tartós műanyagból készült védőburkolat óv meg, ami főleg akkor jön jól, ha nagyobb ágakkal kell dolgozni. A Hecht sövényvágók ugyanis nemcsak a sövényekkel, hanem a kisebb fásszárú bokrokkal is megbirkóznak, így abszolút multifunkciós gépekről van szó, amiket Neked is érdemes megismerni.