Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Földfúrók

Rendezés:
HECHT52
szállítás 2-3 munkanap
81.500 Ft

Földfúró többféle munkához

Változatosan használható szerszámgép, ami számos esetben könnyíti meg az erdészek, ácsok, épületasztalosok munkáját. Általában a benzinmotoros földfúró az, ami a leginkább előnyösnek számít, mert ez a munka rendszerint nem helyhez kötött feladat.

Léteznek elektromos földfúrók is, viszont ezeknek a használatához biztosítanod kell a szükséges áramforrást, ami például egy erdőben vagy befagyott tó közepén igencsak ritkának számít. Kiépített elektromos hálózat nélkül tehát áramfejlesztőt kell a helyszínre vinned, viszont egy benzinessel nem kell még erre is gondot fordítanod. Elég, ha kéznél van egy benzinnel feltöltött kanna és máris indulhat a munka. A hidegben, amikor az akkus gépek felmondják a szolgálatot, a motoros földfúró ilyenkor is kitűnően teljesít. Miért lenne szükség ilyenkor bárkinek erre az eszközre? Például föld helyett, jégfúrás esetén, mivel lékfúróként is használható a megfelelő fúrószár csatlakoztatásával. Ebben a tekintetben a téli horgászat során is ideális. A fák telepítésekor könnyen kialakíthatóvá válnak az ültetőgödrök, mivel kiváltja az ásó használatát.

Kerítések telepítése során a földfúró pillanatok alatt előkészíti az oszlopgödröket. Erdei házikók, magaslesek kivitelezéséhez szintén előnyös, hogyha a rendelkezésedre áll egy ilyen nagyszerű eszköz, mivel ezzel lakott területen kívül is dolgozhatsz. Ha pedig ez még nem lenne elég a felhasználhatóságát tekintve, akkor tovább bővítheted a különféle tartozékok és fúrószárak alkalmazásával. Ezáltal multifunkciós gépet tudhatsz a magadénak.