Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Akkumulátoros láncfűrészek

Rendezés:

Akkumulátoros láncfűrész - a nagyszerű segítség! 


Ha van egy kerted, akkor szinte kötelező tartozék az elektromos vagy akkumulátoros láncfűrész. Bármikor előfordulhat ugyanis, hogy valamit el kell vágnod, mely nemcsak a tűzifa felaprításának tevékenységében merülhet ki. Boltunkban igyekeztünk minél többféle terméket biztosítani vásárlóink számára, persze a mennyiség mellett a termékpaletta kiválasztásánál fontos szempont volt a minőség és a megfelelő ár/érték arány is. Válassz akkumulátoros láncfűrészt, ha gyorsan és egyszerűen akarod letudni a kertedben felmerülő apróbb gallyazási, darabolási munkákat vagy szeretnél könnyedén megszabadulni a telkeden helyet kapó öreg és veszélyes fáktól. Amennyiben kétütemű fűrészt keresel, szintén jó helyen jársz, ezek mellett pedig minden gépünk tökéletes ergonómiai kialakítással rendelkezik, hogy kényelmes és élmény legyen ez az egyébként kevésbé kedvelt kerti munka.

A láncfűrészekben található beépített biztonsági láncféknek köszönhetően biztonságosan dolgozhatsz és rendkívül tiszta vágásokat ejthetsz, ha pedig akkumulátoros láncfűrészre esik a választásod egy halk, zavaró vezetékek nélküli, ugyanakkor a benzinmotoros eszközökhöz hasonló erővel bíró „játékszer” lehet a tiéd. Mivel termékeink erős motorral és éles, jó anyagminőségű lánccal vannak ellátva, nagyon fontos az elővigyázatosság a gépeink használatakor. Soha ne feledkezz meg a megfelelő védőeszközök használatáról.

Amennyiben lelkes kezdőként, háztartási munkák elvégzése érdekében szeretnéd bővíteni otthoni gépparkodat, válassz könnyebb kialakítású darabot és ne ragaszkodj extrém erős motorhoz, ezekre a célokra is többféle akkumulátoros láncfűrészt találhatsz nálunk. Sőt, ha bizonytalan vagy abban, hogy mely termék lehet a legmegfelelőbb számodra, keress minket bátran és segítünk a céljaidnak megfelelő gépet kiválasztani.