Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Asztali körfűrészek

Rendezés:

Körfűrész választása esetén első a biztonság

Egy asztali körfűrész fő mozgó eleme egy fűrészlap, amelyhez viszonyítva a mellékirányú mozgást a használatban lévő munkadarab végzi. Barkács szakemberek körében ez az egyik legalapvetőbb faipari berendezés. A készülék különböző típusú fából készült anyagok, bútorlapok pontos, precíz, egyenes vonalú vágására alkalmas. Használata nemcsak professzionális építőipari munkások, de otthoni, barkács munkákat végző emberek körében is igen elterjedt.

Amennyiben nincs asztali körfűrész géped, de szükséged lenne rá, kézi körfűrész felhasználásával, egyszerűen készíthetsz magadnak egyet. Ezt később bármikor kiveheted az asztalból, és használhatod kézből is. Miért válassz mégis profi berendezést? Ha azonban nem szeretnél ezzel otthon vesződni, akkor biztonságosabb, profi asztali körfűrész berendezéseket találhatsz webáruházunk kínálatában. Ezek többnyire korszerű gépek, amelyek garanciával is rendelkeznek. Az otthon készített gépek hátránya lehet ugyanis, hogy instabilabbak, illetve az átalakított berendezések a maguk valójában nem rendelkeznek jótállással. Ezért a használatuk nagyobb rizikóval jár, mind egészségi, mind anyagi szempontból.

Népszerű, megbízható asztali körfűrész gépeket kínáló gyártók például a Hecht vagy a Scheppach. A Hecht 8250 2000 W-os asztali gépe például, az állítható magasságával megkönnyíti a különböző vastagságú anyagokkal való munkát. Amennyiben professzionális gépre van szükséged, akkor pedig választhatod többek között a Scheppach TS 310 körfűrészt, amely a paramétereivel és a felszereltségével csúcskategóriás berendezésnek minősül. Masszív gépként, hű társa hobbi felhasználóknak és profi szakembereknek is.

Bármilyen is a körfűrész, első a biztonság. Akár otthoni, akár ipari asztali körfűrész berendezésről legyen szó, mindenképp fontos, hogy kellő körültekintéssel használd azt, ugyanis a szakszerűtlen összeszerelés és működtetés súlyos balesetekhez vezethet. Bár a masszívabb, professzionálisabb gépek gyakran drágábbak, ne feledd, a megbízható működés és a fizikai egészség megfizethetetlen!