Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Traktorok

Rendezés:
577 61 69-01
Utolsó 1 db raktáron
85.900 Ft

A Mcculloch fűnyíró traktorral kényelmes a fűnyírás

Manapság már nem feltétlenül kell a hagyományos fűnyírókat és fűkaszákat használni, ha a kertedben le akarod nyírni a füvet. Nyáron, a nagy melegben igen megterhelő lehet a nagyobb füves területek gondozása, ezért érdemes elgondolkozni egy kerti traktor beszerzésén, ha a terep nem túl hepe-hupás. A Mcculloch fűnyíró traktor az egyik legjobb választás jelenleg erre a célra, és ezzel a kerti géppel erőfeszítés nélkül gondozhatod a gyepet a tavaszi és nyári hónapokban is.

A McCulloch M115-97T oldalkidobós fűnyírótraktor egy tökéletesen megtervezett gép, amellyel a nagyobb kertekben is mindössze 1 óra alatt végezhetsz a fűnyírással. Nem akarod utána összeszedni a levágott füvet? A McCulloch M155-107TC gyűjtős fűnyírótraktor fel van szerelve extra gyűjtővel is, hogy ezzel se kelljen bajlódnod. Mindkét gép kiemelt teljesítménnyel bír, illetve erős motorral és nagy vágási szélességgel rendelkeznek, hogy a kerti munka minél hatékonyabb és gyors lehessen.

A Mcculloch fűnyíró traktorokat olyanoknak ajánljuk, akiknek megterhelő és problémás a hagyományos fűnyírók vagy kaszák használata, vagy egyszerűen csak túl időigényes, mert nagy birtokot kell gondozni. A modern traktorokkal sokkal rövidebb idő alatt végezhetsz nagy területeken is, közben pedig akár egy-két italt is elfogyaszthatsz, hiszen csak irányítani kell a gépeket, a munka oroszlánrészét egyedül elvégzik. A szép és rendezett kertek és birtokok fenntartása nem kell napokba kerüljön. Próbáld ki Te is a Mcculloch fűnyíró traktorokat és nem lesz többé gondod a fűnyírással!