Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hintafűrész, billenőfűrész, körfűrész

Rendezés:
HECHT8220
Utolsó 1 db raktáron
112.990 Ft
HECHT8300
szállítás 2-3 munkanap
244.990 Ft
HECHT850
szállítás 2-3 munkanap
344.990 Ft
5905113901
előrendelhető
226.990 Ft

Hintafűrész favágásra és kerti hulladék darabolására

A hintafűrész ideális megoldás mindenféle otthoni fűrészelési feladatra, s még akkor is megállja a helyét, ha sok fát kell elvágni. Napjainkban egyre több helyen tűnik fel, köszönhetően annak, hogy rendkívül biztonságos és könnyen kezelhető. Ha te is egy fűrész vásárlásán gondolkozol, akkor ideális megoldás lehet a számodra. Mire használhatod ezeket a berendezéseket? Ha fával fűtesz, akkor a méter hosszúságban szállított tűzifát fel tudod darabolni, de ugyanígy hasznos, ha a kertben található apróbb faanyagot vágnád össze. Emellett felhasználható maradék lécek és deszkák, vagy más, a ház körül előforduló hulladékfa aprítására.

Mivel a gépek árammal működnek, így nem kell az üzemanyag kifogyásától tartanod, s a munka végeztével csak össze kell takarítanod a fűrészport. Ez ráadásul nem lesz olajos, így komposztálhatod vagy felhasználhatod a kiskertben. A fűrész fő eleme a fűrészlap, ez egy edzett acélkorong, melybe fogakat martak. A motor ezt hajtja meg, s ez az elem felelős a vágás végrehajtásáért. A vágóeszköz hintaszerű kialakítása a biztonságért felelős, a rönköt egy asztalra kell helyezni, s rábillenteni a fűrészlapra. Ez az egyedi kialakítás az, ami megvéd téged a balesetektől, s közben mégis nagy mennyiségű anyag aprítását végzi el.

A hintafűrész csak a használati útmutatóban leírt módon használható, így ezt a leírást az első használat előtt figyelmesen át kell olvasni. Be kell tartani az általános munkavédelmi előírásokat is, ezeken kívül csak a józan eszedre kell hallgatnod. Egy biztos, a különféle hintafűrészekkel akár 140 milliméter hosszú rönköt is feldarabolhatsz, s a legtöbb modell rendelkezik csúszásgátló felülettel az anyag biztonságos tartásáért. Kiviteltől függően találhatsz 230 V-tal vagy 400 V-tal működő berendezéseket. A kerekekkel felszerelt modellek mozgatása még könnyebb, ezeket csak fel kell emelni az egyik oldalon, s egyszerűen arrébb lehet tolni. A kerék nélküli gépek mozgatásához a legtöbb esetben két ember szükséges.