Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Építőipari gépek

Rendezés:
FR-200-1/2
Előrendelhető
23.500 Ft

Jól bevált betonkeverők építőiparosoknak olcsón

Az építkezés és a házfelújítás profi betonkeverők nélkül manapság már elképzelhetetlen. A megfelelő, minőségi alapanyagok előállítása nagyon fontos ahhoz, hogy a ház alapjai, padlózata, lépcsője és oszlopai évtizedek múlva is ugyanolyan szilárdak legyenek, mint építéskor.

Ha a vállalkozásodhoz szükség van egy jó betonkeverőre, akkor a webáruházunkban minőségi Hecht és Scheppach mixerek várnak megfizethető áron, részletes leírással. Megbízható kialakítás, nagy űrtartalom és időtálló motorok, forgórészek jellemzik ezen márkák termékeit. A 125 literes 550W-os SCHEPPACH MIX 125 például remek választás azoknak, akik költséghatékony, de mégis erős, tágas betonkeverőket keresnek. A szakik azért szeretik, mert magasan túllép a hobbi gépek kategóriáján, és a paramétereivel, műszaki megoldásaival egyértelműen megközelíti a jóval drágább professzionális gépeket. Mindezt persze alacsonyabb áron.

A Scheppach tudja hogyan kell elérhető áron, megbízható mixereket gyártani. A Hecht is népszerű választás volt az elmúlt években az építőiparban kisebb és nagyobb munkák esetében egyaránt. Az 550W-os, 120 literes HECHT 2117 elektromos betonkeverővel például olyan helyeken is lehet dolgozni, ahol 3 fázisú áram áll rendelkezésre. A közepes kapacitású keverődobbal szerelt modell nagy méretű nyílással rendelkezik, így könnyű a feltöltése és ürítése. Belül munka közben speciális alakú pengék biztosítják a keverék tökéletes eldolgozását, így az gyorsan használatra kész lesz. A webáruházunkban megismerheted a további betonkeverőinket is részletes leírásokkal, képekkel.