Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Akkumulátoros fűnyírók

Rendezés:

Minőségi akkumulátoros fűnyírók a szép, rendezett kertért

Ahogy közelednek a nyári hónapok, úgy válik egyre látványosabbá, ahogy a kert kezd ismét életre kelni. Az egyik leginkább szembetűnő változás ebben az időszakban, hogy szinte megállás nélkül nő a fű. Azonban egy szép, rendezett és esztétikus kert sokkal jobb érzést vált ki az emberekből, mint egy olyan, amiben járni sem lehet a magas fűtől, így Neked is ajánljuk, hogy szerezz be egy megbízható fűnyírót, ha még nem rendelkeznél ilyesmivel a háztartásodban! A kis- és közepes méretű kertek esetében az akkumulátoros fűnyírók számítanak a legjobb választásnak, ugyanis rendkívül környezetbarát és költséghatékony módon működtethetők.

A kínálatunkban minőségi AL-KO és Gardena akkumulátoros fűnyírók közül válogathatsz, amelyekkel bármikor gyorsan lenyírhatod a füvet a kertedben, de akár kölcsönadhatod másnak is, hiszen nincs szükség hálózati áramforrásra az üzemeltetésükhöz, elegendő csak feltölteni az aksikat és bárhol használhatóvá válnak. Az AL-KO és Gardena cégek termékei már sok éve kiváló szolgálatot tesznek a kertészeknek és a magánembereknek is, így előszeretettel ajánljuk Neked is termékeiket, hiszen megbízható és kiemelkedő minőségű kerti gépekről van szó. A Gardena 5033-20 Powermax™ Li-40/32 akkumulátoros fűnyíró például egy rendkívül költséghatékony eszköz, amely a kisebb kertekben mindig remekül teljesít, amikor fűnyírásra van szükség. Ezzel a könnyedén irányítható és kis súlyú akkumulátoros fűnyíróval az előkertekben is tökéletesen lenyírható a gyep, és a speciálisan megedzett kés optimális vágási eredményt nyújt minden szituációban.

Az ezen kertigép által végzett munka kifejezetten kényelmes, köszönhetően az ErgoTec markolatnak, ami kellemes fogást és biztos tolhatóságot garantál. Nem akarod, hogy a nehezebben hozzáférhető helyeknél külön fűkaszát vagy szegélyvágót kelljen használni? A Gardena 5033-20 Powermax segítségével ezt is megoldhatod a burkolat oldalán elhelyezett terelőfogaknak köszönhetően, amelyek gondoskodnak a pázsit tökéletes vágásáról a falak és a szegélyek mentén. Az akkumulátoros fűnyírók rendkívül modern technológiákkal készülnek, amik igencsak megkönnyítik a kerti munkát. Ismerd meg Te is a fűnyíróinkat részletesen a webáruházunkban és fedezd fel a lehetőségeidet!