Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

DenaBlog

2022. 03. 28. 00:00:00
Bár a gyepszellőztetés és a gyeplazítás hasonló művelet, a kettő nem ugyanaz. Elmondható azonban, hogy mindkettő célja, hogy a tavaszra képződő filcréteget, azaz a talajon maradt levágott fűszálakból, elhalt növényi részekből, moharétegből álló réteget eltávolítsuk a fűszálak közül.
2021. 06. 16. 10:47:00

A rotációs kapa hasznosabb, mint gondolnád, hiszen még a kisebb kertekben is megkönnyítheti a munkát. A talajlazítás, vagyis az ásás és kapálás még a kiskertben is megterhelő fizikai munkának számít. Ennek ellenére, sokan hanyagolják a rotációs kapa használatát, mivel felesleges kiadásnak tartják egy ilyen eszköz beszerzését.

2021. 03. 29. 13:37:00

Egy elektromos kompresszor vásárlását követően hamar rá fogsz jönni, hogy miről maradtál le eddig, mivel egy rendkívül sokoldalú eszközzel lettél gazdagabb. A kerekek egy pillanat alatt felfújhatóak és a nyomás pontos beállítására is alkalmas, a nyomásmérő órának köszönhetően. Tehát nemcsak a szerelőműhelyekben, hanem a ház körül is jól jön egy ilyen berendezés.

2021. 03. 19. 10:41:00

A barkácsolás során elengedhetetlen eszköz az asztali körfűrész a pontos vágások kivitelezése érdekében. A kézi tolófűrésszel ellentétben, nem a szerszámgépet kell a munkaanyagon vezetni, hanem éppen fordítva. A vezetősínnel ellátott darabokkal nyílegyenes hosszanti vágatokat készíthetsz, de gyorsdarabolásra, illetve szögben vágásra is minden további nélkül alkalmazhatod. Fűrészlaptól függően vághatsz fát, fémet, műanyagot stb.

2021. 03. 10. 11:29:00

A 2 ütemű motorolaj általában a különféle benzinmotoros kerti gépek esetében használatos. Az üzemanyaghoz keverve biztosítja az alkatrészek kenését, ezáltal növelve a motor élettartamát.

2021. 03. 04. 09:06:00

A kerti hulladék hasznosítása egyszerűen megoldható egy hatékony gép segítségével. Az így keletkező komposzttal termékeny talajt varázsolhatsz a növényeknek. Már csak azt kell eldöntsd, hogy a benzinmotoros vagy az elektromos szecskázógép lesz a megfelelő választás a vásárlás során.

2021. 02. 24. 10:49:00

A hőlégbefúvó néhány perc alatt meleget varázsol, akár egy nagyobb helyiségben is. Persze ez csak akkor van így, ha sikerült kiválasztanod a megfelelő modellt a rendelés alkalmával. Nem feltétlenül a legnagyobb teljesítménnyel érhető el a legjobb eredmény. De mik azok a szempontok, amiket figyelembe kell venned, hogyha hőlégbefúvót vásárolsz?

2021. 02. 16. 11:05:00

A hintafűrész gyors és hatékony fűrészelést tesz lehetővé, legyen szó a vékonyabb lécekről vagy a vastagabb farönkökről. Fűrészelési feladatok tekintetében nagyon sokoldalúan alkalmazhatod, a kialakításának köszönhetően. Ráadásul biztonságos, amennyiben az előírásoknak megfelelően használod. Amennyiben fával fűtöd az otthonodat, ez az eszköz ideális lesz! A hosszúságban szállított tűzifa feldarabolása jelentősen egyszerűbb ezzel az eszközzel, mintha láncfűrészt használnál. Az asztalra helyezés után a rönkre billenthető a fűrészlap, ami egy pillanat alatt átvágja azt. Minél nagyobb a fűrészlap átmérője, annál vastagabb faanyagot vághatsz a segítségével.

2021. 02. 11. 09:37:00

Az AL KO elektromos fűnyíró megkönnyíti a dolgodat, amikor tavasszal zöldbe borul a természet. A gondozott gyepszőnyeg kialakítása érdekében, érdemes egy hatékony eszközt választanod. Szerencsés helyzet, hogyha egy kisebb terület karbantartásáról van szó, mert így az AL KO elektromos fűnyíró Classic termékcsaládja elegendő lesz a munkához.

2021. 02. 02. 15:10:00

A kert és az udvar karbantartása érdekében a benzinmotoros ágaprító leveszi a terhet a vállunkról. A fahulladék felaprítása még sohasem volt ennyire egyszerű, a kimagasló teljesítményének köszönhetően. A faágak és gallyak feldarabolását láncfűrész segítségével is megoldhatod, de ez sokkal időigényesebb ebben a formában, ráadásul nem túl célszerű a komposztálás szempontjából. Ezzel szemben, a benzinmotoros változattal sokkal rövidebb idő alatt birkózhatsz meg a munka ezen részével.