Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > >

DenaBlog

2019. 03. 25. 12:00:00
Praktikus Fiskars metszőollók a hatékony kertápolásért

A Fiskars termékeket sok éve ajánljuk előszeretettel minden kertésznek, hobbikertésznek és kerttulajdonosnak, aki számára fontos a kert szépsége, rendezettsége és esztétikája. Minden tavasszal szembesülünk azzal, hogy a kert milyen gyönyörű, azonban azzal is, hogy a megfelelő karbantartás mellett gyorsan elszabadulhat a növényzet. Próbáld ki te is a Fiskars metszőollókat és nézz ki néha a kertbe egy kis tisztogatásra! 

2019. 03. 18. 11:00:00
A legjobb Fiskars és Gardena kézi fűrészek egy helyen

Már sok száz éve használnak különféle fűrészeket a ház körül, és még az igazán modern gépek mellett is szükség van olyan hagyományos eszközökre, melyek jól végzik dolgukat. A kézi fűrészek manapság is kedvelt szerszámnak számítanak a kertészkedés terén, ugyanis remekül alkalmazhatók apróbb gallyak, ágak lefűrészelésére, melyekhez a metszőolló nem elég nagy, a láncfűrész meg már túl nagy. 

2019. 03. 11. 13:00:00
A kertápolás könnyebb a Gardena akkumulátoros szegélynyírókkal

Tavasszal minden évben szembesülünk azzal, hogy a fű bizony megint rohamos ütemben kezd nőni. A fűkaszák és fűnyírók ilyenkor előkerülnek a tárolókból és kezdődhet ismét a heti fűnyírás. A szép, ápolt, rendezett kertekben rendkívül fontos, hogy a fű is megfelelően le legyen nyírva. Vannak azonban olyan helyek, területek, melyekhez a fűnyírók és fűkaszák nem igazán férnek hozzá. Az ilyen helyekre ajánlottak az akkumulátoros szegélynyírók, melyek kifejezetten a szegélyek, kerítések, falak melletti megmaradt fűszálak eltávolítására alkalmasak. 

2019. 03. 04. 11:00:00
Kiváló minőségű benzinmotoros fűnyírók online!

Bármilyen méretű is a kert, ott nyáron jó eséllyel fog nőni a fű, mégpedig elég gyorsan. Egy jó fűnyíró nélkül hamar elburjánzhat a kertben a vegetáció, ami senki számára sem előnyös. Ha neked is egy minőségi benzinmotoros fűnyíróra van szükséged, akkor a Denakert-nél tökéletes helyen jársz. Több, mint 50 különböző fűnyíró áll rendelkezésedre online felületünkön olyan cégek jóvoltából, mint az AL-KO és a Hecht.