Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Alternáló fűkasza

Rendezés:
HECHT587
Raktáron: szállítás 2 munkanap
212.990 Ft

Profi Hecht alternáló fűkaszák online

A legtöbb otthoni kertben a fűnyírás sima fűkaszákkal és fűnyírókkal is elvégezhető, azonban vannak olyan helyzetek, amikor a hagyományos gépek nem bizonyulnak elég hatékonyak és/vagy az adott célra nem felelnek meg. Az alternáló fűkasza ilyenkor jön a képbe, ugyanis olyan gazdaságokban és mezőgazdasági területeken, ahol nem szeretnénk teljesen szétaprítani a füvet, hanem azt takarmányozásra szeretnénk megtartani, ott ilyen gépekre van szükség.

Az alternáló fűkaszák igen modern szerkezetek, amik úgy vágják le a füvet, hogy az utána használható marad egyéb célokra is. Ha profi szintű alternáló fűkaszát keresel, akkor a HECHT 587 és a HECHT 587BS benzinmotoros alternáló fűkasza is jó választásnak bizonyulhat. Az 587BS egy kicsivel komolyabb, nagyobb teljesítményű gép, mint a sztenderd modell, és speciális lézervágással kialakított vágókésekkel lett felszerelve, amely soha nem látott hatékonysággal képes metszeni a füvet, továbbá a nagy szárú növényeket is, tehát gazok kiirtására is kiválóan alkalmas.

Az ergonomikusan formázott fogantyú tompítja a rezgést és garantálja a komfortos használatot hosszú munkavégzés során is. A vágási magasság precízen állítható, így megadhatjuk, hogy mennyit szeretnénk a fűből meghagyni. Ami pedig a legjobb, hogy az alternáló fűkaszák önjáró üzemmóddal is rendelkeznek, így párosítva ezt a nagy munkaszélességgel, a munka gyorsabban és hatékonyabban végezhető el, mint hagyományos fűkaszákkal. Próbáld ki Te is valamelyik alternáló fűkasza modellünket, ha speciális igényeid vannak!