Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vízforgató

Rendezés:
HECHT302016
szállítás 2-3 munkanap
114.990 Ft

Természetes tisztaság a HECHT homokszűrős vízforgatóval

A medenceszűrő elsősorban a víz tisztántartása miatt lényeges berendezés, de másodlagos célja, hogy védje a szivattyút a károsodástól. A HECHT homokszűrős vízforgató a nagyobb medencék esetében ajánlott. A papírszűrős vízforgató főként a kisebb felfújható peremű, merev falú medencéknél használható.

Ha nem szeretnéd gyakran cserélni a vizet, akkor mindenképp szükséged lesz egy ilyen eszközre, amivel megelőzheted, hogy a víz zavarossá váljon. Ezáltal semmilyen szennyeződéssel nem fogsz találkozni úszás vagy fürdés alkalmával. A hatékony HECHT homokszűrős vízforgató legnagyobb előnye, hogy rendkívül takarékos medencehasználatot tesz lehetővé. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy egy megfelelően karbantartott medencében a víz, a vegyszeres tisztítási folyamatok mellett, akár 4-5 éven keresztül megőrzi a minőségét. Így már világossá válik, hogy ezzel a modern technológiával, amit a HECHT homokszűrős vízforgató kínál, hány m3 vizet spórolhatsz meg. Továbbá, nem kell több órát foglalkoznod a medence feltöltésével, különösen egy nagyméretű változat esetén. A megfelelő beállítások mellett, a HECHT homokszűrős vízforgatóval csökkentheted a vegyszeres víztisztítás mértékét. Ezzel biztosíthatod a víz természetességét, ami kedvezőbbnek számít az egészség szempontjából, ezen felül a környezetet is jobban kíméli.

A HECHT homokszűrős vízforgató hasonlóan tisztítja a vizet, mint a tengerparti homok. Működés közben szívja magába a vizet, miközben rányomja a vizet a tartályban található közegre. Így tisztul meg a víz, ami a vékony lamellákon át kerül vissza a medencébe.