Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lombszívók és lombfúvók

Gyors levélgyűjtés ősszel? A lombfúvó a megoldás!

Amikor elérkeznek az ősz első hetei, akkor szembesül sok kerttulajdonos ismét azzal, hogy a levelek képesek teljesen elárasztani a szép gyepet és az egész kertet, ha sok fa található a háztartás körül. A kisebb és közepes méretű kertekben ez a probléma jól kezelhető egy lombfúvó segítségével, mellyel gyorsan össze lehet terelni a lehullott leveleket ahelyett, hogy kézzel gereblyéznénk azokat órákon át. Ismerd meg te is Gardena és Hecht akkumulátoros lombfúvó gépeinket, melyekkel rövid idő alatt összeszedheted a felesleges leveleket kertedben az őszi hónapokban.

Fontos a megbízhatóság és a kiemelkedő teljesítmény? A Gardena 9332-20 ErgoJet 3000 elektromos lombszívó/lombfújó lesz a tökéletes választás. Ez a kifejezetten nagy teljesítményű, és könnyen használható gép tökéletes megoldást kínál a levelek összegyűjtésére, szívására és aprítására, hogy kerted az őszi hónapokban is szép, rendezett legyen. Ez a gép rendkívül sokoldalú, és a szívó- és fújó funkció közötti átalakítás szerszám nélkül is gyorsan, egyszerűen kivitelezhető a ClickFit funkciónak köszönhetően, továbbá a szívócső végén található kaparóél segítségével a nedves avar eltávolítása sem jelent gondot.

A Gardena mindig is megbízható kerti gépeket gyártott, és ez a lombfúvók terén sincs máshogy. Rendkívül megbízható és hosszú távon is jól használható gépekről van szó, melyek mindenféle kertben jól teljesítenek. A Gardena lombfúvó gépek optimális súlyelosztással és az ergonomikus, puha műanyag elemeket tartalmazó markolatokkal teszik kényelmessé a munkát. Ismerd meg termékeinket te is!