Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Permetezők

Rendezés:

Hecht permetezők változatos kiszerelésekben

A nyár közeledtével fontossá válik, hogy a gyümölcsfákat és bokrokat megfelelő módon tudd megvédeni a kártevőktől és betegségektől. Mindenféle gyümölcsöskertben és ültetvényen érdemes permetezőket használni, hogy a megfelelő védelmet biztosíthasd a növényeidnek az időszakosan felmerülő problémák ellen. Ha fontos Neked a növények egészsége, akkor a Hecht permetező eszközök és gépek között garantáltan találsz olyat, amely hasznos lesz a kertedben.

Kézi permetezők és ipari permetezőgépek is rendelkezésedre állnak, így kiválaszthatod azt, amely minden szempontból tökéletesnek bizonyul. Ha csak pár növényt kezelnél, akkor a HECHT 401 kézi permetező jó választás lesz, mivel gyorsan megtölthető folyadékkal és kézi erővel spriccelhető szét a tartalma. Ha nagyobb kertről, esetleg szőlőültetvényről van szó, akkor kézi permetezőkkel nem érdemes bajlódni, inkább próbáld ki a 14 literes HECHT 459 benzinmotoros permetezőt vagy a 16 literes HECHT 416 ACCU akkumulátoros háti permetezőt! Ezek a modern gépek kiemelt kapacitással bírnak és a segítségükkel rendkívül gyorsan elvégezheted a munkát nagyobb gyümölcsföld esetén is.

A gépekben ventilátor és magasnyomású pumpa garantálja a függőleges irányú, akár 16 m-es szórótávolságot, ami így kiterjedt kezelést tesz lehetővé rövid idő alatt. A Hecht permetező gépek alkalmasak granulátum kijuttatására is, ami szintén nagy előny a nagyobb kertekben, ugyanis a kis spriccelők nem alkalmasak szárazanyag eloszlatására. Ismerd meg Te is Hecht termékeinket és biztosítsd a gyümölcsök, növények védelmét mihamarabb!