Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Öntözéstechnika

A legmodernebb öntözéstechnikai megoldások egy helyen

A nagyobb kertekben igen fárasztó lehet az öntözés, ha azt a hagyományos módszerekkel kell elvégezni. Éppen ezért, sok kerttulajdonos választja az automata öntözőrendszereket és a fejlett öntözéstechnikai megoldásokat, amelyek segítségével igazából minimális erőfeszítéssel lehet nagy területeket is öntözni, továbbá olyan dizájnelemeket is megvalósítani, mint a kerti szökőkút, kerti tó, stb.

A Denakert-nél Számodra is minőségi öntözéstechnika áll a rendelkezésedre, amelyben a legmodernebb megoldásokat fogod megtalálni. Korszerű búvárszivattyúk, kerti szivattyúk, szennyvízszivattyúk és azok tartozékai közül választhatsz az online felületünkön, az AL-KO, a Gardena és egyéb megbízható cégek jóvoltából. Ismerd meg AL-KO 112830 Twin 11000 Premium kombi szivattyúnkat vagy az AL-KO 112824 Sub 12000 DS Comfort merülő szivattyúnkat és modernizáld a kerted öntözéstechnikáját még ma!

A termékeinkkel bármilyen öntözőrendszert meg lehet valósítani. Minden szivattyúnál részletes leírásokat találhatsz, így könnyen eldöntheted, hogy melyik felel meg teljesítmény, merülési mélység, szállítási magasság, szállított mennyiség és a szívás típusa szerint is. Sok tartozékra szükség van manapság egy öntözőrendszerben, és az olyan termékek, mint a Gardena 1752-20 profi csatlakozókészlet alapvető része a hatékony öntözéstechnikának. Ezek a profi rendszerelemek ideálisak a nagyobb vízátfolyáshoz, de egyéb termékek közül is válogathatsz, amelyek kisebb, közepes teljesítményre képesek.

A webáruházunkban megrendelhetsz az öntözőrendszeredhez előszűrő betéteket, csatlakozóelemeket búvárszivattyúkhoz, komplett előszűrőket és minőségi szivattyúkat is, amelyek az egész rendszer lelkét képezik. Nincs olyan megoldás a modern kertekben, amit ne tudnánk megvalósítani. A Denakert profi alternatívákat kínál az öntözéstechnika és a kertészet terén. Remek kerti eszközökkel, gépekkel, kézi szerszámokkal és egyéb termékekkel szolgálunk Számodra is, ha fontos a kerted rendezettsége és esztétikája. Nézz szét a webáruházunkban és ismerd meg termékeinket részletesen is!