Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kiváló minőségű benzinmotoros fűnyírók online!

Kiváló minőségű benzinmotoros fűnyírók online!

Bármilyen méretű is a kert, ott nyáron jó eséllyel fog nőni a fű, mégpedig elég gyorsan. Egy jó fűnyíró nélkül hamar elburjánzhat a kertben a vegetáció, ami senki számára sem előnyös. Ha neked is egy minőségi benzinmotoros fűnyíróra van szükséged, akkor a Denakert-nél tökéletes helyen jársz. Több, mint 50 különböző fűnyíró áll rendelkezésedre online felületünkön olyan cégek jóvoltából, mint az AL-KO és a Hecht. 

Belépő szintű és professzionális, prémium minőségű fűnyírókat is biztosítunk, melyek garantáltan jó szolgálatot fognak végezni a te kertedben is. Benzinmotoros fűnyíróink segítségével rendkívül gyorsan megoldhatod minden héten a fűnyírást és kertedet is szép, ápolt, rendezett formában tarthatod anélkül, hogy a túl magas fű és a gazok ellepnének mindent.

Ismerd meg AL-KO 119709 Classic Plus 5.16 VS-B, AL-KO 119709 Classic Plus 5.16 VS-B, HECHT 5060EU tárcsás önjáró, valamint HECHT 540 benzinmotoros fűnyíróinkat és válaszd ki azt, amely igényeidnek a legjobban megfelel. Minden AL-KO és Hecht benzinmotoros fűnyíró rendkívül modern technológiákkal készül és számos extrával fel van szerelve annak érdekében, hogy a fűnyírás gyors és praktikus legyen.

Szinte minden termékben megtalálható a 4in1 funkció, ami annyit tesz, hogy a fűnyíró nyír, összegyűjt, mulcsoz és oldalra dob, így a lenyírt fű összegyűjtése abszolút problémamentes feladat. Az ergonomikus kialakítású vezetőrúd gondoskodik a kényelmes használatról, felhajthatva pedig helytakarékos tárolást tesz lehetővé. A széles, golyóscsapágyas kerekek kiváló menetkomfortot garantálnak, az aszimmetrikus vágóház pedig lehetővé teszi az élhez közeli nyírást is.

Ha fontos számodra is, hogy a benzinmotoros fűnyíró nagy területet érjen be, akkor válaszd termékeinket, ugyanis számos nyírónk extra nagy vágószélességet tud biztosítani, így kevesebb körből meg is vagy a fűnyírással. AL-KO és Hecht termékeink kifejezetten megbízhatók és magas minőséget képviselnek benzinmotoros fűnyírók terén. Nézz szét webáruházunkban és ismerd meg őket részletesen még ma!

Tartalomhoz tartozó címkék: benzinmotoros fűnyíró fűnyíró