Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Profi Scheppach szalagfűrészek műhelyekbe

A Scheppach szalagfűrész egy gyakori gép a modern műhelyekben, ahol fémek és egyéb hasonló anyagok méretre vágására van szükség. Léteznek barkács és profi ipari felhasználásra tervezett modelljei is, így mindenki megtalálhatja a számára ideális típust. Ha egy jó fém szalagfűrészt keresel, akkor nálunk tökéletes helyen jársz, ugyanis modern, minőségi és profi szalagfűrészek közül választhatsz.

A Scheppach évtizedek óta jelen van az ipari gépek piacán, és szalagfűrészgép kategóriában kevés cég tud jobbat nyújtani hasonló áron. A 300W-os Scheppach BASA 1 elektromos szalagfűrész például egy sokak által használt, ismert és világszerte elismert gép is egyben.

Népszerű a Scheppach HBS 261 és az MBS 1100 is, mi azonban első sorban a BASA terméksorozat valamely típusát ajánljuk. Ezek azok, amelyek igazán beváltak az évek során, kezdve a hobbi szintű BASA 1-től a profi BASA 5-ig. A Scheppach szalagfűrészek közül, a BASA 1 azoknak lett tervezve, akik viszonylag olcsó, de megbízható és sokoldalú szalagfűrészt keresnek. A gép alapvetően kompakt, azonban a méret megtévesztő lehet. Egy professzionális berendezésről van szó, amely egyesíti a legjobb technológiai megoldásokat a BASA termékek sorából.

Miért érdemes ezt a szalagfűrészt választani? Azért, mert nagyon precíz, háromgörgős szalagvezetéssel tervezték, a felső befogókarja pedig, magasság szerint beállítható. A Scheppach szalagfűrészekkel egyszerű és biztonságos dolgozni. Fémipari felhasználásra és otthoni műhelyekbe egyaránt ajánljuk ezeket.

Tartalomhoz tartozó címkék: Scheppach szalagfűrész szalagfűrész