Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Praktikusan használható lombfúvók a szép, rendezett kertért

Hamarosan beköszönt az ősz és hullani kezdenek a falevelek, ami pedig egy jó lombfúvó nélkül hamar kezelhetetlen helyzeteket idézhet elő. A folyamatos gereblyézés sok időt és energiát igényel, illetve a hátnak sem tesz jót, tehát előnyösebb beszerezni egy olyan gépet, amely környezetbarát módon segít összegyűjteni a leveleket.

Az online felületünkön minőségi Gardena, Hecht és AL-KO lombfúvók találhatók meg, amelyek között Te is garantáltan megtalálod azt, ami az igényeidnek megfelel. Vannak olcsóbb, költséghatékony modelljeink és prémium, jól felszerelt egységeink is, amelyeket iparosoknak, kertészeknek ajánlunk elsősorban.

A Gardena 9335-20 AccuJet 18-Li univerzális lombfúvó például egy kifejezetten pénztárcabarát választás azoknak, akik kis- és közepes méretű kerteket szeretnének szépen, rendezetten tartani az ősz beköszöntével is. A Gardena, Hecht és AL-KO fúvók nagy előnye, hogy az ergonomikus markolatok biztosítják a tökéletes súlyelosztást, ugyanis puha elemeket tartalmaznak a kényelmesebb tartás érdekében.

A modern akkumulátoros lombfúvók kifejezetten környezetbarátak, ráadásul a segítségükkel egyszerűen és hatékonyan távolíthatók el a különféle szennyeződések a háztartás számos tájékáról. Például a tető, a kocsi beálló és garázs takarítása során is nagy hasznát lehet venni, tehát nemcsak ősszel használhatjuk ki az előnyeit.

Miért érdemes ezeket a gépeket választani? Azért, mert az említetteken kívül, még kompakt kialakítással is bírnak, így könnyen tárolhatók a pincében, garázsban vagy a fészerben.