Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Praktikus és biztonságos hintafűrész

A hintafűrész gyors és hatékony fűrészelést tesz lehetővé, legyen szó a vékonyabb lécekről vagy a vastagabb farönkökről. Fűrészelési feladatok tekintetében nagyon sokoldalúan alkalmazhatod, a kialakításának köszönhetően. Ráadásul biztonságos, amennyiben az előírásoknak megfelelően használod. Amennyiben fával fűtöd az otthonodat, ez az eszköz ideális lesz! A hosszúságban szállított tűzifa feldarabolása jelentősen egyszerűbb ezzel az eszközzel, mintha láncfűrészt használnál. Az asztalra helyezés után a rönkre billenthető a fűrészlap, ami egy pillanat alatt átvágja azt. Minél nagyobb a fűrészlap átmérője, annál vastagabb faanyagot vághatsz a segítségével.

Átgondolt tervezésű hintafűrész

A biztonságos kivitel mellett, bizonyos modellek kerekekkel vannak ellátva a könnyű mozgathatóság érdekében. Az egyik oldalát megemelve egyszerűen arrébb guríthatod a hintafűrészt. A nagyteljesítményű elektromos motor a vastagabb rönkök esetén sem mondja fel a szolgálatot. Az elektromos típusok előnye, hogy nem kell az üzemanyaggal vacakolnod, nem bocsájt ki káros anyagokat és a fűrészpor sem lesz olajos. Ennek kapcsán a tiszta fűrészport komposztáláshoz is felhasználhatod.

Jól jön egy hintafűrész a ház körül

A fahulladék feldarabolása már nem lesz olyan időigényes, mint máskor, hiszen 230 V működő hintafűrésszel lerövidítheted a munkálatokat. Ebből következik, hogy nemcsak a tűzifa feldarabolására alkalmas, hanem a kerti munkák során levágott ágakat is felapríthatod. Ha gyakran szeretnéd vastag faanyag vágásához használni, akkor a 400 V modellek között keresgélj!

Tartalomhoz tartozó címkék: elektromos hintafűrész hintafűrész