Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Megbízható elektromos hómarók télre

Vannak olyan vidékek, ahol a hóesés olyan intenzív, hogy csak egy elektromos hómaró segíthet a gyors és hatékony eltakarításban. Minden nap havat lapátolni, akár több alkalommal is, igen kimerítő folyamat, és a deréknak, hátnak sem tesz jót. A hómarók modern technológiákkal biztosítják Számodra is, hogy a birtokod elől és/vagy kertedből gyorsan eltakaríthasd a téli csapadékot.

A webáruházunkban kiváló Hecht elektromos hómarók közül választhatsz, amelyek környezetbarát és megbízható kivitelben érkeznek. Számos más márka is kínál ilyen jellegű gépeket, nekünk azonban a Hecht termékek váltak be igazán. Különböző teljesítményű és árú gépeket találhatsz az online felületünkön. A modern elektromos hómarók és hókotró gépek közül a Hecht 9200 az egyik legnépszerűbb, de a Hecht 9014 és a Hecht 9015 is kedvelt választásnak számítanak a magasabban fekvő területeken.

Érdemes olyan gépet választanod, amely megfelel a környezet teremtette igényeknek, elvárosoknak. A 2000W-os HECHT 9201E elektromos hómaró például egy soros kialakítású, szénkefés motorral bír, ami nagy indítónyomatékkal rendelkezik. Ez azt biztosítja, hogy amikor nagy terhelés alatt van a gép, vagyis nagymennyiségű összeállt havat kell eltakarítani, akkor a motor nem áll le, nem akad el. A 9201E modell munkaszélessége több, mint fél méter, így nagyobb területeket is gyorsan meg lehet vele tisztítani.

Érdemes kipróbálnod a Hecht elektromos hómarókat, ha modern, megbízható megoldást keresel télen a hó által okozott problémák megoldására.

Tartalomhoz tartozó címkék: elektromos hómaró hómaró