Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Legyen kéznél az elektromos hőlégfúvó!

Lakásfelújítás és régi bútordarabok renoválása során, az elektromos hőlégfúvó egy kimondottan hasznos készülék. A speciális szerkezet igen magas hőmérsékletű levegő előállítására képes, aminek célzott irányításával gyors és hatékony eredményeket érhetsz el.

Mire jó az elektromos hőlégfúvó?

Főként régi festék-, ragasztó- és lakkrétegek eltávolításánál szokták alkalmazni. Az állítható hő kiáramlásnak köszönhetően mindig az adott cél szerint lehet kiaknázni a képességeit. Kis és kompakt felépítése egyszerű mozgathatóságot tesz lehetővé. A pisztoly kialakítás pedig gondoskodik a kényelmes fogásról.

Könnyen alkalmazható az elektromos hőlégfúvó

Az elektromos hőlégfúvó súlya ritkán haladja a meg az 1 kilogrammot. Ebből adódóan a hosszan tartó feladatvégzés sem megterhelő vele. Rendkívül egyszerűen állítható a kifújt levegő mennyisége és hőfoka, így garantált a hatékony eredmény.

Scheppach HG 2000 digitális hőlégfúvó

Akár profi szakember, akár kezdő barkácsoló vagy, a Scheppach HG 2000 garantáltan elnyeri a tetszésedet. A tervezők nagyon odafigyeltek a részletgazdag kialakításra. Ennek megfelelően a hőfok és a levegőáramlás két fokozatban állítható.

A digitálisan elvégezhető folyamat 50 és 650 Celsius fok között teszi lehetővé a váltást. A 2000 Wattos motort minőségi fűtőszállal és jól megtervezett hővédelemmel látták el. Ennek megfelelően igen hosszú az elektromos hőlégfúvó élettartama. Az egyszerű megtartás érdekében a fogórész csúszásgátló bevonattal van felvértezve. A prémium jellemzők sorát a 2+2 év garancia teszi teljessé.

Jó befektetés az elektromos hőlégfúvó

Válassz nálunk elektromos hőlégfúvó készüléket, és biztosan nem fogsz csalódni! A régi, kopott felületek festékrétegeinek az eltávolítása nem fog problémát jelenteni semmilyen körülmények között.

Tartalomhoz tartozó címkék: elektromos hőlégfúvó hőlégfúvó