Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Benzinmotoros fűkaszák - Riwall

Rendezés:
PB41A1901051B
szállítás 2-3 munkanap
29.990 Ft
PB41A1701063B
szállítás 2-3 munkanap
36.590 Ft
PB41A1501052B
szállítás 2-3 munkanap
52.290 Ft
BT41A1901059B
szállítás 2-3 munkanap
28.890 Ft

Damilos fűkasza a praktikus fűnyírásért

Tény, hogy minden modern háztartásban, amihez kert is tartozik, hasznos lehet egy fűkasza. Ez fontos feladatot lát el, hiszen a segítségével levághatjuk a nagyon magas füvet, továbbá az olyan kemény szárú növényeket is, amikkel a hagyományos tolós fűnyírók nem igazán tudnak mit kezdeni. Sokan tanácstalanok azonban a fűkaszák vásárlásával kapcsolatban, mert félnek, hogy ezek megsértik a falakat, stb. Nos, a modern damilos fűkasza modelleknél ez már egyáltalán nem jelent gondot, ugyanis a damil kellően lágy anyagból van ahhoz, hogy ha olyan anyaghoz ér, amihez nem kéne, akkor egyszerűen lekopik, leszakad.

A lekopott anyag helyére pedig érkezhet a damilfejből új rész, így a vágási hossz és a konzisztencia is megmarad. Hitachi, Hecht és AL-KO damilos fűkaszáink Neked is segíthetnek, hogy nyáron, tavasszal és ősszel praktikusan és kényelmesen meg tudd fékezni a kertedben burjánzó nem kívánatos növényeket. Ha hepe-hupás a terep, sok a gödör és a tolós fűnyíróval nem jutsz sokra, akkor egyértelműen egy fűkaszára van szükséged. A webáruházunkban garantáltan megtalálod a tökéletes modellt. Az AL-KO 112752 BC 4535 II Premium benzinmotoros fűkasza például egy rendkívül kiegyensúlyozott, költséghatékony választás. Jó híre van az AL-KO damilos fűkaszáknak, mivel megbízhatók és erőteljesek és rengeteg extrával rendelkeznek. Erős motoros gépekről van szó, amik szinte minden gazzal és magas fűvel megbirkóznak.

Ezekbe a modern kerti kisgépekbe erős, kétütemű motor kerül, ami nagy erőtartalékokkal rendelkezik, így a vastag szárú növények elvágása sem jelent gondot. Miért jók az AL-KO, Hecht és Hitachi fűkaszák? Azért, mert biztonságos, precíz és fáradtságmentes használat biztosított minden modellnél, az állítható szarv-fogantyúnak és a csípővédelemmel ellátott, dupla vállhevedernek köszönhetően, ami a fűnyírást még igencsak kényelmessé is teszi. A modern damilos fűkaszák esetében a nagy kapacitású damilfej és az erős, fémből készült vágótárcsa garantálja a könnyed és hatékony munkavégzést. Ismerd meg a termékeinket Te is!