Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hosszabb élettartam fűnyíró motorolajjal

A kerti gépeket folyamatosan karban kell tartani, mert így mindig készen fognak állni a munkára és az élettartamuk is jelentősen növelhető. Egy hatékony készülékkel sokkal élvezetesebb és gyorsabb a kerti munka. Fontos a fűnyíró motorolaj megfelelő adagolása.

Amikor ilyen adalékanyagot készülsz vásárolni, akkor mindig vedd szemügyre az adott gép típusát, hiszen a kínálatban egyaránt megtalálhatóak a kétütemű és négyütemű gépekhez készült változatok. Hogyha sokáig hanyagolod a kenőanyag használatát, akkor magasabb mértékű kopásnak teszed ki a mozgó alkatrészeket.

Fűnyíró motorolaj környezetbarát kivitelben

Első hallásra fura lehet, hiszen miként kímélné egy ilyen anyag a környezetet? A válasz az összetételében keresendő. A modern fűnyíró motorolaj az üzemanyaggal elkeverve kisebb füstkibocsátást eredményez. Egy ilyen prémiumminőségű termékkel új életet lehelhetsz a régi masinákba is. Akárcsak az autóknál, ezek is érezhetően másképp működnek, hogyha jó minőségű üzemanyagot, illetve adalékanyagokat használsz.

Mi a különbség a 2 ütemű és 4 ütemű fűnyíró motorolaj között?

Lényegében annyi, hogy a 2 ütemű gépek esetében a keverést manuálisan kell elvégezni, viszont a 4 ütemű motorok ezt automatikusan elvégzik. Neked csak annyi a dolgod, hogy figyelj a megfelelő adagolásra.

Fűnyíró motorolaj a hosszabb élettartamért

Egy nagyobb terület gondozása intenzív használatot igényel. Ahhoz, hogy ezt bírják a berendezések, nem szabad hanyagolni a kenőanyag használatát, aminek köszönhetően olykor még teljesítménynövekedés is tapasztalható.