Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

HECHT 6022 akkumulátoros sövényvágó (akku és töltő nélkül)

Ár:
19.990 Ft (15.740 Ft + ÁFA)
Az elektromos változatuk bár jóval könnyebb és lényegesen halkabb, de korlátozza használatukat a vezeték hossza, sőt nem egyszer előfordul az is, hogy a sűrű növényzet között véletlenül elvágják a vezetéket.
Raktáron
szállítás 2-3 munkanap
Cikkszám: HECHT6022
Gyártó:
Szerezhető hűségpontok: 200
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 1.390 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Manapság a sövények karbantartása sövényvágó nélkül elképzelhetetlen. Ki szeretne hagyományos ollóval, több méteren keresztül, egymás után vágva az ágakat, sövényt igazítani? A motoros sövényvágók bár nagy teljesítményűek, de sajnos nagyon hangosak, elég nehezek és nagy a káros anyag kibocsátásuk. Az elektromos változatuk bár jóval könnyebb és lényegesen halkabb, de korlátozza használatukat a vezeték hossza, sőt nem egyszer előfordul az is, hogy a sűrű növényzet között véletlenül elvágják a vezetéket. Az akkumulátoros sövényvágó ezért egy jó választás lehet, ami egyesíti a motoros függetlenséget, az elektromos könnyű súlyát és a csendességet. A Hecht 6022 akkumulátoros sövényvágó nagyszerű segítség az élő sövények és díszbokrok karbantartásához. Az akkumulátornak köszönhetően a munkát nem hátráltatja a vezeték, mint az elektromos társainál, és a benzinmotorossal ellentétben ez nagyon csendes és nincs káros anyag kibocsátás. A sövényvágó súlya akkumulátor nélkül 2,1kg, a teljes hossza 51cm. A vágható ágak maximális átmérője 15mm. A 20V Li-ion akkumulátorral a maximális üzemidő 50 perc. A sövényvágót akkumulátor és töltő nélkül szállítjuk mivel a gép a Hecht 1278 Akku program része. A Hecht 1278 akkumulátor programban szereplő készülékek akkumulátora és töltője kompatibilis az összes abban szereplő géppel. Nem kell feleslegesen vásárolnia és tárolnia különböző típusú akkumulátorokat. Minden Hecht 1278 programban megtalálható géphez elegendő ugyanaz az akkumulátor. Így teljes élettartama alatt maximálisan ki tudja használni az akkumulátort és ezzel jelentős költséget is megtakarít, hogy nem kell különböző akkumulátorokat vásárolnia. 

A Li-ion akkumulátor kezelése: 
A Hecht termékcsaládját modern Li-ion akkumulátorok táplálják, melyek számos előnyökkel rendelkeznek és hosszútávon 
megbízható működést biztosítanak a gépeink használata során. Bár a Li-ion akkumulátorok beépített elektronikával vannak felszerelve, 
hogy megóvják a túlméretezett vagy a megengedett határérték alatti töltöttségi állapotot, de a legjobb elektronika sem tudja megvédeni 
az akkumulátort, ha helytelenül használja. 
Ezeknek az akkumulátoroknak az előnye a nagy energiasűrűség, vagyis ez a technológia lehetővé teszi, hogy viszonylag 
nagy kapacitású kis és könnyű akkumulátort állítson elő a régebbi típusú akkumulátorokhoz képest. 
Egy másik verhetetlen előnye a nagyon alacsony önkisülés (5% alatti), ami miatt az akkumulátor élettartama jelentősen nő. 
Ezen akkumulátorok előnye az is, hogy nem rendelkeznek az úgynevezett memóriahatással. 
Ezért nem szükséges az akkumulátort teljesen feltölteni használat előtt. 
Ezekkel az előnyökkel járnak bizonyos hátrányok is melyek bizonyos mértékig megakadályozhatók a megfelelő használat során. 
Az akkumulátorok legfőbb hátránya az öregedés. Az akkumulátor idővel, függetlenül attól, hogy használt-e vagy sem elveszíti kapacitását. 
Ez az öregedés nem kerülhető el, de minimalizálható. Az egyik fontos dolog, hogy nem szabad teljesen lemeríteni. 
Az akkumulátort holtszezon esetén, fűnyíróknál vagy egyéb szezonális termékeknél, amennyiben hosszabb távon nem használja 
úgy érdemes a gépekből kivéve 40-50% töltöttségi szinten tárolni. 
Soha ne tárolja az akkumulátort hosszú távol teljesen lemerült állapotában mert fennáll a veszélye, hogy nem fogja többé a töltést felvenni. 
Célszerű hűvös, de fagymentes helyen tárolni. 
Soha ne próbálja meg más típusú töltővel tölteni az akkumulátort csak a Hecht termékekhez mellékelttel. 
Más gyártmányú akku töltők nem csak kárt okozhatnak hanem tüzet is. 
A Li-ion akkuk hőmérséklet érzékenyek, a rossz akkumulátor töltő hosszú távú használata felmelegítheti az akkumulátort és ezért 
jelentősen rövidebbé teheti az élettartamukat. 

A helyesen használt Hecht Li-ion akkumulátor élettartama kb. 800-1200 töltési ciklus, ami több év megbízható felhasználást jelenthet. 
Ha azonban a felhasználó teljesen lemerült állapotban tartja egy fűtetlen, fagyos garázsban vagy rendszeresen kiteszi a közvetlen napsugárzásnak úgy az akkumulátor élettartama jelentősen csökken. 

Termék jellemzői:
Akkumulátor Li-ion: DC 20V
Max. vágás átmérő: 15 mm
Vágólap teljes hosszúsága: 51 cm
Tömeg: 2,1 kg

Súly 2.1 kg
Vágáshossz 51 cm
Vágásvastagság 15 mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!