Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gyors tisztítás a magasnyomású mosó révén

A lakás körül kimondottan hasznos kiegészítő lehet egy magasnyomású mosó készülék. A tisztaság fontos, főleg az olyan időszakokban, amikor amúgy is gyakran lesz a kapubeállótól kezdve a járdán keresztül a teraszig minden felület sáros. A kora tavaszi és őszi hónapokban, a gyakori esőzések miatt, az autó mellett, a ház környéke szintén koszban úszhat.

A magasnyomású mosó egyszerű megoldást kínál

A gyors és egyszerű megoldás érdekében megéri a magasnyomású mosó készülékek valamelyikébe befektetni. A csapra kötött slagból a víz csak néhány bár nyomással képes távozni, ami gyakran nem elég a kényelmes és gyors tisztításhoz. A speciális szerkezetek pontosan azért születtek meg, hogy elvégezzék Helyetted a szó szerint piszkos munkát. A magasnyomású mosó fúvókáján esetenként több mint 100 bár nyomással áramlik át a folyadék, és mint egy vízborotva takarít el minden felesleges szennyeződést az útjából.

Felhasználási területe

Nagyon széleskörűen aknázhatók ki a magasnyomású mosó berendezések előnyei. Sokan azt gondolhatják, hogy kifejezetten az autók tisztítására lettek kifejlesztve, de valójában csak a képzelet szab határt az alkalmazásnak. Járdák, csempék, beton felületek, teraszok mellett, még a lakás lábazata, homlokzata is tisztává varázsolható a magasnyomású mosó segítségével.

Elektromos és benzinmotoros magasnyomású mosó

A megfelelő teljesítmény eléréséhez mindenképpen szükség van plusz energiára, mert a víz önmagában nem elég. A legtöbb magasnyomású mosó elektromos árammal működik, viszont vannak olyan egyedi kialakítások, mint amilyen a Hecht 3230 magasnyomású mosó, ami egy 196 köbcentis, négyütemű benzinmotorral van ellátva. Egyedi kínálattal és kiváló árakkal várunk. A többféle magasnyomású mosó mellett, alkatrészeket is találhatsz nálunk. Válaszd ki az igényeidnek leginkább megfelelő terméket, és rendeld meg akár még ma!