Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gardena 15202-32 SILENO minimo 500

Ár:
289.000 Ft (227.559 Ft + ÁFA)
Csendes, sokoldalú és intelligens, kis segítőtárs a kertben - ez a GARDENA SILENO minimo 500 m² robotfűnyírója
Rendelhető
előrendelhető
Cikkszám: 15202-32
Gyártó:
Szerezhető hűségpontok: 2890
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Csendes, sokoldalú és intelligens, kis segítőtárs a kertben – ez a GARDENA SILENO minimo 500 m² robotfűnyírója. A SILENO minimo ideális kis méretű gyepekhez, ötvözi a nagy teljesítményt és a precizitást a kényelmes fűnyírással. Kezdjünk hozzá! Vedd kézbe a telefonod, add meg a gyep méretét, a fűnyírás napjait és a kívánt kezdési időt a GARDENA Bluetooth® alkalmazásban. Az intuitív GARDENA Bluetooth® alkalmazás lépésről-lépésre vezet végig a telepítésen. A robotfűnyíró összeállítja a nyírási tervet és gond nélkül kész az indulásra. A SILENO minimo kényelmesen és egyszerűen irányítható a Bluetooth®-on keresztül akár 10 méteres távolságból is. A fűnyíró robot kikalkulálja az optimális vágási időt és a GARDENA Bluetooth® alkalmazás az ütemezési segéddel segít a kertet rendben tartani. A fűnyíró kategóriájában a legalacsonyabb, mindössze 57db(A) zajszinten dolgozik, a különösen halk motornak köszönhetően. Te és a szomszédaid is nyugodtan lazulhattok a kertben még akkor is, ha a fűnyíró éppen dolgozik. A kifinomult CorridorCut irányítja a robotfűnyírót keskeny, akár mindössze 60 cm széles átjárókban és szűk fordulókban. A CorridorCut ügyesen kivezeti a robotfűnyírót a trükkös zsákutcákból is. A SensorControl segítségével a robot meg tudja ítélni, hogy milyen gyakran van szükség fűnyírásra, és a fű növekedéséhez igazítva, pontosan a megfelelő gyakorisággal indul útnak. Ez az okos kis segítőtárs a lehető leghatékonyabban vágja a füvet. A rettenthetetlen SILENO minimo önállóan, az időjárástól és a tereptől függetlenül dolgozik (Auto Weather and Terrain) akár esik, akár süt a nap. Az okos robotfűnyíró észreveszi, ha a föld fagyos vagy túl jeges és addig vár, szüneteltetve a programját, amíg ki nem olvad. A határoló vezeték jelzi a SILENO minimo számára a munkaterület határait a kertben. A vezetőszál pedig megbízhatóan és teljesen automatikusan vezeti végig a robotfűnyírót a munkaterületen. A fűnyírónak nem okoz gondot, hogy keskeny helyeken átférjen vagy akár 35 fokos emelkedőkkel és lejtőkkel megbirkózzon. A munka végeztével a szorgalmas kertészrobot visszatér a töltőállomásra a jól megérdemelt pihenésre és töltésre. Teljesen önállóan nyír füvet, hogy több időd maradjon azokra a dolgokra, amiket szeretsz a kertedben. A SILENO minimo egyszerűen, tömlővel tisztítható; ennél könnyebb már nem is lehet. Élvezd a kertben töltött időt a SILENO minimo-nak köszönhetően. Dőlj hátra, pihenj, és hagyd a kis robotfűnyíróra a nehéz munkát. A gyep mindig tökéletes látványt nyújt a SILENO minimo-val: AZ intelligens robotfűnyíró. SILENO.

Bluetooth® kapcsolat
Vedd kézbe a telefonod, és egyszerűen telepítheted a SILENO minimo géped a GARDENA Bluetooth® alkalmazással akár 10 méter távolságból.

Csendes profi
Pihenj a kertbe, míg a SILENO minimo csendesen elvégzi a munkát. A kategóriájában legalacsonyabb zajszintet (57 dbA) észre sem fogod venni.

Precíz mesterséges intelligencia
Ez a fűnyíró szakértő a navigációban, megbízható pontossággal kezeli a legkeskenyebb helyeket és legszűkebb sarkokat is.

Auto Weather & Terrain
A SILENO minimo szakértő segítőtárs a kertben, minden időben üzemképes, akár esik, akár fúj. A fűnyíró bármilyen alakú gyepterülettel megbirkózik az egyszerűtől a bonyolultig, és az akár 25 fokos emelkedők sem okoznak számára problémát.

Ideális kis és bonyolult gyepterületekre
A GARDENA SILENO minimo kis és bonyolult gyepterületeker is teljesen automatikusan, megbízhatóan és egyenletesen nyír. Keskeny helyeken és szűk sarkokban is gond nélkül boldogul. A töltőállomás rugalmasan elhelyezhető, nem okoz problémát.

Nagyon menő
Az innovatív fagyérzékelő észleli a fagyponthoz közeli hőmérsékletet és szünetelteti a fűnyírási tervet a gyep védelme érdekében. Ki- és bekapcsolható a GARDENA Bluetooth® alkalmazással.

Biztonságos és megbízható
A határoló vezeték rugalmasan és megbízhatóan határolja a munkaterületet – ezzel biztosítja, hogy a robotfűnyíró kizárólag a kijelölt helyen dolgozik. A nagyon érzékenyen reagáló ütközés-érzékelők gondoskodnak arról, hogy a fűnyíró biztonságosan, sérülés- és balesetmentesen dolgozzon a kertben. Ha a gépet felemeled, további érzékelők azonnal leállítják a késeket a sérülések megelőzése érdekében.

Könnyen tisztítható
A GARDENA SILENO minimo-t úgy tervezték, hogy a kerti tömlővel egyszerűen lemosható legyen a házról, a késekről és a kerekekről a sár, por és a fűnyesedék.

Foltvágás: Teljesen megszédít!
A foltvágás és a spirálvágás funkció miatt ideális választás a SILENO minimo nehezen elérhető helyek vágására – például a trambulin vagy a kerti bútorok alatt is elvégzi helyetted a munkát!

Műszaki adatok
Cikkszám    15202-32
EAN-kód:    4078500053174

Hatékonyság
Munkaterület-kapacitás    500 m² ±20%
Feltöltő rendszer    Automata
A munkaterület maximális emelkedése    25 %
Maximális emelkedés a határvezetéknél    10 %

Termék
App controlled    GARDENA Bluetooth® App
Információs panel    None
Időzítő    Igen
Fogantyú típusa    Integrált
Firmware Update    USB
Protection index (IP Code)    IPX5

Motor és vágórendszer
Vágási rendszer    3 pivoted cutting blades
Vágási magasság, min.–max.    20-45 mm
Vágási szélesség    16 cm

Biztonsági funkciók
Vészjelzés    Nem
PIN kód    Igen
Emelésérzékelő    Igen
Borulásérzékelő    Igen

Telepítési kiegészítők
Hurokvezeték    150 m
Rögzítő szegek    150 db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!