Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Az elektromos kompresszor sokoldalúbb, mint gondolnád

Egy elektromos kompresszor vásárlását követően hamar rá fogsz jönni, hogy miről maradtál le eddig, mivel egy rendkívül sokoldalú eszközzel lettél gazdagabb. A kerekek egy pillanat alatt felfújhatóak és a nyomás pontos beállítására is alkalmas, a nyomásmérő órának köszönhetően. Tehát nemcsak a szerelőműhelyekben, hanem a ház körül is jól jön egy ilyen berendezés.

Mire használhatod otthoni környezetben? Alkalmas például tisztítási feladatok elvégzésére, portalanításra. Ha szórópisztollyal szeretnéd elvégezni a festőmunkát, akkor szintén nem árt, ha van egy elektromos kompresszor a közeledben. Nem beszélve arról, hogy a pneumatikus szerszámok működtetését is megoldhatod egy megfelelő teljesítménnyel rendelkező modellel.

Elektromos kompresszor elérhető áron

Az ára elég széles skálán mozog, ezért vásárlás előtt gondoljuk át, hogy mekkora teljesítményre van szükségünk. Egy 1500 W-os Scheppach HC 54 több mint elég a ház körül adódó feladatok elvégzésére. Ha profi kivitelre van szükséged, akkor szétnézhetsz a HECHT termékek között is. Itt van máris a HECHT 2355-ös modell, ami 8 bar nyomás előállítására képes, a 2200 W-os teljesítményének és a 100 l-es légtartályának hála. Mindkét modell remek ár-érték aránnyal rendelkezik.

Elektromos kompresszor kompakt kivitelben

Nem sokkal nagyobb, mint egy aktatáska, mégis 1100 W teljesítményre és 8 bar előállítására képes a Scheppach Aircase, amit a hordozható kivitelből kifolyólag bárhová magaddal vihetsz. A szállítás során nem foglal sok helyet, kényelmesen elfér a csomagtartóban.

Tartalomhoz tartozó címkék: elektromos kompresszor