Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Általános tudnivalók a rönkhasító gép használatáról

Általános tudnivalók a rönkhasító gép használatáról A rönkhasító gép egy olyan, akár ház körül is használható gép, amely megkönnyíti a tűzifa előkészítését. A hasogatás nem tartozik a kedvelt házimunkák közé, ezért a rönkhasító mindenki számára kényelmes megoldást jelent.

Miért fontos a hasogatás? Az esetek többségében a megvásárolt rönkök még nedvesek, tüzelni pedig csak száraz fával lehetséges. A hasogatással a rönköket kisebb darabokra vágjuk, ezáltal a szárítási folyamat is felgyorsítható. A tökéletes, méretekre szabott fahasábok akár éveken keresztül is eltarthatók. A rönkhasító gép pedig gyújtós készítésére is alkalmas.

A rönkhasító gép legfőbb típusai:

A rönkhasítók gépek a teljesítményük függvényében különféle árakon kaphatók. A kisebb elektromos gépektől elkezdve egészen a nagyobb, benzinmotoros változatokig, számtalan típus létezik a piacon. A felhasználásukat tekintve szintén többféle csoportba sorolhatók. Az otthoni felhasználókat ellátó rönkhasítók mellett az ipari méreteket szolgáló, professzionális hasítógépek is megtalálhatók. A vásárlók igényeinek megfelelően, álló és fekvő verziók is kaphatók.

Általában mindenki az egyik, vagy a másik mellett teszi le a voksát, attól függően, hogy kinek melyik a kényelmesebb. Webáruházunk kínálatát úgy állítottuk össze, hogy az változatos és sokszínű legyen, beleértve az árazást is. A kisebb és nagyobb teljesítményű gépek mellett egyéb alkatrész és kiegészítő tartozék is kapható. Minden rönkhasító gép adatlapján részletes információk találhatók az adott termékkel kapcsolatban, fotókkal is illusztrálva. Válaszd ki te is a neked tetsző rönkhasító gépet!

Tartalomhoz tartozó címkék: rönkhasító gép Scheppach rönkhasító