Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Al-ko HWA 4500 COMFORT Házi vízellátó automata

Ár:
102.900 Ft (81.024 Ft + ÁFA)
A HWA 4500 Comfort vízellátó automata elektronikusan vezérelt megoldás a gyepek és ágyások öntözéséhez, illetve gyepszórók vagy kerti zuhanyok állandó nyomáson történő működtetéséhez.
Rendelhető
Utolsó 1 db raktáron
Cikkszám: 113140
Gyártó:
Szerezhető hűségpontok: 1029
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Házi vízellátó automaták – kompakt és erőteljes készülékek
Ha rendszeresen öntözi kertjét eső- vagy kútvízzel és nem szeretné mindig be- és kikapcsolni a vízszivattyút, akkor vegyen egy házi vízellátó automatát. Az AL-KO HWA 4500 Comfort középkategóriás modellünk, automatikus vízellátást kínál házhoz és kerthez egyaránt. Az automatikus házi vízellátó automata egy különösen nagy teljesítményű elektronikus vezérlőegységgel rendelkező vízszivattyú, amely az automatikus be- és kikapcsolást vezérli.

Az AL-KO házi vízellátó automata összekapcsolja a tartályt/esőhordót és a fogyasztókat, például a kerti öntözést. Például, ha kinyitja a kerti zuhanyt, esik a nyomás a vezetékben. Az intelligens, elektronikusan vezérelt automatikus rendszer reagál és bekapcsolja a szivattyút. Számos házi vízellátó automatát intenzíven használnak nyáron: : Az AL-KO készülékeinek hosszú élettartama a kifinomult vezérléssel együtt biztosítja a kert állandó öntözését.
 

Az AL-KO HWA 4500 Comfort házi vízellátó automata műszaki adatai
Az intelligens elektronikus vezérlőrendszer, az Automatic Control állandóan figyeli a házi vízellátó automata működését, ezáltal biztosítva az energiatakarékos működést abszolút állandó nyomáson, valamint optimális védelmet nyújtva a szárazon futás ellen. Ha nincs víz, a szivattyú azonnal kikapcsol - így a szivattyú nem melegedhet túl. A be- és kimenet csavaros csatlakozásai sárgarézből, a szivattyú hidraulikájának vízszállító részei rozsdamentes anyagból készülnek. A házi vízellátó automata rendszer működtetésekor sokan értékelik: A készülékek rendkívül kevés karbantartást igényelnek és csendesen működnek.

Az akár 50 m szállítási magasságnak és a 8 m maximális szívómélységnek köszönhetően a házi vízellátó automata sokféleképpen használható: akár a föld feletti tárolóból, akár az esőhordóról, akár egy mély kútról - az azonnal használatra kész, legfeljebb 4500 l/óra áramlási sebességű szivattyú minden helyzetben kiválóan működik. A HWA 4500 Comfort AL-KO házi vízellátó automata hatékony és nagyméretű, könnyen tisztítható XXL méretű szűrővel rendelkezik, ezért hosszú ideig használható, így durva szennyeződés esetén a víz minőségétől függetlenül nem keletkezik károsodás. A mellékelt szűrőkulcs segítségével le lehet szerelni a szűrőt - gyorsan és egyszerűen. Ezzel karbantartási időt lehet megtakarítani és meg lehet őrizni a szivattyú jó és zökkenőmentes üzemképességét.

A HWA 4500 Comfort AL-KO házi vízellátó automata hatékony szívórendszere biztosítja, hogy a szükséges víz gyorsan, a nagy távolságokon keresztül is szállítható legyen a víztömlőn keresztül. Ily módon a szivattyú rövid időn belül használatra kész. A tömlők csatlakozásai megfelelnek a szokásos 1 collos méretnek, így a meglévő anyagokat gond nélkül kombinálni lehet az AL-KO háztartási vízautomata rendszerrel is.
Megjegyzés: A házi vízellátó automata rendszer nem alkalmas ivóvízhez, csak ipari vízhez.


Gép adatai:
Működési mód: hálózati hajtás
előszűrő: Igen
Teljesítmény Watt-ban: 1.300
Max. szívómélység : 8
Max. szállítási magasság (metrum): 50
Max. szállított mennyiség liter/óra: 4.500
Nyomócsonk O: G 1" (33,3 mm)
Szivattyú járókerék : 1 lépcsős
szárazon futás: Igen
Tömeg (kb.) kg.: 11,5 kg
1300 W

Súly 13.68 kg
Szivattyú típus Házi vízmű

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!