Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

AL KO elektromos fűnyíró gazdaságos kivitelben

Az AL KO elektromos fűnyíró megkönnyíti a dolgodat, amikor tavasszal zöldbe borul a természet. A gondozott gyepszőnyeg kialakítása érdekében, érdemes egy hatékony eszközt választanod. Szerencsés helyzet, hogyha egy kisebb terület karbantartásáról van szó, mert így az AL KO elektromos fűnyíró Classic termékcsaládja elegendő lesz a munkához.

Az AL KO elektromos fűnyíró előnyeiről röviden

Több tekintetben is jó vételnek számít. Az egyik az ára, hiszen sokkal kedvezőbb feltételek mellett szerezheted be, mint például egy akkus vagy benzinmotoros változatot, nem beszélve a modern robotfűnyírókról. Az AL KO elektromos fűnyíró beüzemelése szintén rendkívül egyszerű. Tulajdonképpen csak egyetlen gombot kell megnyomni miután csatlakoztattad az áramforráshoz és máris indulhat a munka. Az egyszerű kivitelnek csupán annyi a hátránya, hogy nem rendelkezik azzal a megannyi extra funkcióval, mint a drágább gépek. Ennek ellenére tökéletes munkát végez a fűnyírást illetően.

Az AL KO elektromos fűnyíró fejlettebb változata

Hogyha számít a vágómagasság vagy a tolókar beállítása, akkor nézd meg az AL KO elektromos fűnyíró Comfort termékcsaládjába tartozó modelleket! Ezek már többféle beállítást tesznek lehetővé. Ráadásul a meghibásodásának az esélye sokkal csekélyebb, mint a benzinmotoros modellek esetében. Ezen kívül jóval csendesebben működik és a károsanyag-kibocsátása gyakorlatilag nulla. A használata ideális lakott területen, mivel alacsony zajszinttel számolhatsz működése közben. Ideális minden szempontból!