Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A legjobb Fiskars és Gardena kézi fűrészek egy helyen

A legjobb Fiskars és Gardena kézi fűrészek egy helyen

Már sok száz éve használnak különféle fűrészeket a ház körül, és még az igazán modern gépek mellett is szükség van olyan hagyományos eszközökre, melyek jól végzik dolgukat. A kézi fűrészek manapság is kedvelt szerszámnak számítanak a kertészkedés terén, ugyanis remekül alkalmazhatók apróbb gallyak, ágak lefűrészelésére, melyekhez a metszőolló nem elég nagy, a láncfűrész meg már túl nagy. 

Ha az aranyközepet keresed a kerti tisztogatáshoz és karbantartáshoz, akkor egy jó kézi fűrészre mindenképp szükséged van. Ismerd meg Gardena és Fiskars kézi fűrész típusainkat, melyek között változatos kivitelű és méretű fűrészeket találsz. Előszeretettel ajánljuk a Fiskars 1020221 építőipari fűrészt a száraz ágak fűrészeléséhez, mivel egy kifejezetten kicsi, jól hordozható eszközről van szó, melyben markolatba visszahúzható pengés mechanizmus is található.

Ha egy fokkal nagyobb volumenben gondolkodsz, akkor a Gardena 0691-20 Combisystem keretes fűrész lesz az igazi, mellyel minden szomszédba átlógó, utcára kilógó ágat gyorsan megrövidíthetsz, továbbá apróbb ágakat kályhaméretűre is vághatsz. A termék alapvetően kézi fűrészként vagy combisystem nyéllel használható, a fűrészlap 360°-kal elfordítható és csavarodásmentes fűrészlap-állítással is rendelkezik.

A rozsdamentes feszítőelemek és a rozsda ellen védett keretkonstrukció gondoskodik arról, hogy sok éven keresztül hasznos társad lehesse a kertben minden Gardena termék. Nézz szét webáruházunkban és ismerd meg részletesen kézi fűrész típusainkat még ma!

Tartalomhoz tartozó címkék: kézi fűrész kerti szerszámok