Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A kézi körfűrész egy új szerszámgeneráció tagja

A különféle fa alapanyagokkal ma már nagyon könnyen lehet dolgozni, főleg, ha van a közelben egy kézi körfűrész a vágások elvégzéséhez. Ez a nagy gonddal kialakított szerszámtípus teljesen joggal váltotta fel számos esetben az asztali kiviteleket.

A kézi körfűrész előnyei

A különféle asztalos munkák során a kézi körfűrész által biztosított nagyfokú szabadság jóformán megfizethetetlen. Már nincs szükség arra, hogy minden alapanyagot a műhelybe vigyünk, hiszen a helyszínen is elvégezhetők a kisebb-nagyobb átalakítások. A kézi körfűrész praktikusságát az adja, hogy egyszerűen mozgatható. Nincs egyáltalán helyhez kötve. Gyorsan és precízen végzi a feladatát, és mindezt nagyfokú biztonsággal. Szél-, hosszirányú és gérvágásokra egyaránt alkalmazható.

Első a biztonság!

A gyártási folyamat során a készítők komoly figyelmet szenteltek arra, hogy minden felhasználó, legyen szó profi mesteremberről vagy kezdő barkácsolóról, kiemelt biztonsággal alkalmazhassa a kézi körfűrész mindegyik változatát. Az egyedi élvédő rendszerek a vágás befejezését követő pillanatban azonnal visszaereszkednek, hogy elejét vegyék a sérülések kialakulásának.

Vezetékes és akkumulátoros kézi körfűrész

A kézi körfűrész többféle kivitelben kapható. Az akkumulátoros modellek esetében kényelmesebb a használat, hiszen nincs szükség a közvetlen hálózati kapcsolatra. A gyors töltést követően, hosszú üzemidőre lehet számítani.

HiKOKI (Hitachi) C18DBAL Basic akkumulátoros körfűrész

A HiKOKI ezen változata nagyon dinamikus formával rendelkezik. A hajtóműház és a védőburkolat könnyű, magnézium ötvözetből készül. A vágásmélysége széles tartományban állítható, és 45 fokos szögig ferdevágásokra is képes. Tegyél róla, hogy mindig a közeledben legyen a tökéletes kézi körfűrész, így a fa megmunkálása gyerekjáték lesz!