Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A kertápolás könnyebb a Gardena akkumulátoros szegélynyírókkal

A kertápolás könnyebb a Gardena akkumulátoros szegélynyírókkal

Tavasszal minden évben szembesülünk azzal, hogy a fű bizony megint rohamos ütemben kezd nőni. A fűkaszák és fűnyírók ilyenkor előkerülnek a tárolókból és kezdődhet ismét a heti fűnyírás. A szép, ápolt, rendezett kertekben rendkívül fontos, hogy a fű is megfelelően le legyen nyírva. Vannak azonban olyan helyek, területek, melyekhez a fűnyírók és fűkaszák nem igazán férnek hozzá. Az ilyen helyekre ajánlottak az akkumulátoros szegélynyírók, melyek kifejezetten a szegélyek, kerítések, falak melletti megmaradt fűszálak eltávolítására alkalmasak. 

A szegélynyírók nagymértékben hasonlítanak a fűkaszákhoz, azonban teljesítményük alapvetően jóval kisebb, hiszen nem arra lettek kitalálva, hogy nagy mennyiségű füvet és gazokat nyírjunk velük. Az akkumulátoros szegélynyírók tökéletesek arra, hogy egy kiadós fűnyírás után elvégezd az utolsó simításokat a szegélyek, falak, kerítések és egyéb olyan dolgok mellett, melyekben kárt tehetne egy fűkasza.

Ha minőségi kerti kisgépeket keresel, akkor ismerd meg Gardena Akkumulátoros fűszegélynyíróinkat, melyek ComfortCut Li-18/23 R, 18 V és egyéb kivitelekben is elérhetők webáruházunkban, és rendkívül modern felszereltséggel büszkélkedhetnek. A Gardena gépek mindig is megbízhatónak és minőségi választásnak számítottak, ha kertápolásról van szó.

Szegélynyíróink kerti tisztítási munkákhoz és fűszegélynyíráshoz kiválóan alkalmasak, ráadásul teljesen függetlenek az elektromos hálózattól. A 90°-kal elforgatható szegélynyíró fej és beépített pótkerék a ráhajló gyepszegélyek függőleges nyírását is lehetővé teszi! Ismerd meg te is termékeinket részletesen még ma!